Klassiske og nye biler

Klassiske biler

En stor del af vores arbejde inden for autointeriør går med gamle biler. Her bruger vi typisk en del tid på modelarbejde og en masse nørderi. Vi har altid mange idéer til interiøret og nogle gange opstår de, mens arbejdet står på. Så ringer vi selvfølgelig og tager en snak om det. Måske kommer du med en forventning om hvordan det skal være og kommer ud med noget helt andet end forventet, når vi har vist dig de forskellige muligheder. 
Vi har også mulighed for at sætte en gps-tracker i din bil, hvilket er nemmest når vi alligevel har en masse ting ude af bilen. Du er velkommen til selv at medbringe en. 

Det kan være ret svært at komme med en præcis pris i forhold til interiør i gammel bil. Ingen biler er ens og vi laver ingen biler ens. Vi prøver så vidt muligt at komme med et overslag over arbejdet og sker der ændringer, ringer vi selvfølgelig til dig. Vi ved, at vi ikke er de billigste, men vi går heller ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sender altid kun arbejde ud, som vi selv er tilfredse med og selv ville køre rundt med. 

Nye biler

Har du købt en ny eller brugt bil, hvor der er dellæder eller bare plastik i og ønsker noget der spiller lidt mere? Udover at det naturligvis er pænere, har rigtig læder også den kvalitet, at det ikke bliver varmt om sommeren eller koldt om vinteren, når du sætter dig ind i bilen. Du kan naturligvis selv vælge, hvilken farve læder du vil have i bilen og om der skal alcantara eller andet i. Herudover kan du vælge en stikning, der måske matcher bilen eller andet. Mulighederne er mange og du kan selv vælge at sætte dit eget præg på kabinen.
  
 
Har du en gammel klassisk bil eller ønsker du nyt læder i din nye, så ring og hør om mulighederne.
Vi laver også en del lastbiler – alt lige fra motorkapper til hele lastbiler med nyt anlæg