Tesberg – en verden af design

Ompolstring eller ombetrækning

I første bygning på venstre hånd i Fabers gamle fabrikker i Ryslinge, finder du Tesberg. Et værksted, hvor håndværket bliver videreført og tingene er håndlavede.

Hos Tesberg laver vi mange forskellige ting. Vi ompolstrer og ombetrækker både møbler og interiør i biler og både. Indtræk i nye biler med læder eller stof og de mere specielle og tidskrævende projekter, hvor vi nørder med gamle biler.

Du kan se billeder af vores arbejde med biler her

I forhold til møbler ompolstrer vi naturligvis også en del klassikere. Vi har en masse lækre stofprøver på værkstedet, så her vil det være en fordel hvis du kigger forbi og ser dem. Du kan også låne nogle med hjem, så du kan se hvad der passer ind til resten af indretningen.

Du kan se billeder af vores arbejde med møbler her

Om det er møbler eller biler vi laver, kan vi godt lide design og det gode gedigne, gamle håndværk.

Det er måske også derfor vi har valgt polstring som beskæftigelse. Gamle klassikere lavet med  kærlighed, som vi kan give nyt liv med nyt skum, nyt stof og hvad der ellers kræves. Gamle møbler, der får helt nyt liv og biler, der bliver lavet originalt.

Selvfølgelig koster en ompolstring eller ombetrækning af en sofa eller stol. Men det tager også længere tid, end man lige regner med. Kommer du med en gammel sofa, så har du nærmest en ny, når den er færdig hos os.

Vi klarer naturligvis også reparationer af både bilsæder og møbler. Har du et hul i dit sæde eller er syningen gået i din sofa, så send os et billede. Det er ofte nemmere for os, at give et overslag på en reparation eller ompolstring, hvis vi har et billede.