Services

Lastbiler

Plysning af lastbiler Er du den stolte ejer af en flot lastbil og ønsker en plysning? Ring og hør nærmere om mulighederne, så det indre og ydre matcher. Vi har stor erfaring med plysninger og laver alt; Motorkapper, gardiner, lofter, lys, spejl, sæder, køje osv. Vi har også stor erfaring i at montere anlæg. Kom kørende med manér på vejene med en kabine, der oser af luksus og kvalitet.

Læs mere

Ompolstring af møbler

Hos Tesberg har vi stor erfaring inden for ompolstring af møbler – både klassiske og nye møbler. Vi har et stort udvalg af flotte stoffer, bl.a. fra Kvadrat, som holder til meget. Hvis du gerne vil have en ca. pris på ompolstring, så send et billede af møblet på info@tesberg.dk og kom gerne forbi for at kigge på stoffer. Det er kun enkelte møbler vi hurtigt kan give et prioverslag på, hvis du på forhånd ved hvilket materiale, du ønsker

Læs mere

Klassiske og nye biler

Klassiske biler En stor del af vores arbejde inden for autointeriør går med gamle biler. Her bruger vi typisk en del tid på modelarbejde og en masse nørderi. Vi har altid mange idéer til interiøret og nogle gange opstår de, mens arbejdet står på. Så ringer vi selvfølgelig og tager en snak om det. Måske kommer du med en forventning om hvordan det skal være og kommer ud med noget helt andet end forventet, når vi har vist dig de forskellige muligheder.  Vi har også mulighed for at sætte en gps-tracker i din bil, hvilket er nemmest når vi alligevel har en masse ting ude af bilen. Du er velkommen til selv at medbringe […]

Læs mere

Produktudvikling

Her har vi lavet costum sofaer til en genåbning af Franck A i Odense. De skulle have flere sofaer, både buede og lige. De er lavet i samarbejde med snedker Peter Thuesen, som vi er naboer til i Ryslinge. Vi synes selv, at de er blevet super flotte i det lækre Hallingdal stof fra Kvadrat. Se flere billeder i galleriet, hvor man kan se de smukke læderknapper med logo. Vi har flere gange arbejdet sammen med arkitekter for at produktudvikle møbler, så tøv ikke med at ringe, hvis du har noget du gerne vil have lavet!

Læs mere

Motorcykler

Vi har lavet mange motorcykelsæder – både til gamle klassiske cykler og spritnye cykler. Du får her mulighed for selv at præge udseendet på sædet eller bygget det om, hvis det ikke passer til dig.

Læs mere