Hos Tesberg laver vi mange forskellige ting og ompolstrer både møbler og interiør i biler. Herunder både nye biler, der skal have læder i og de mere specielle og tidskrævende projekter, hvor vi nørder med gamle biler.
Lastbiler laver vi også en del af – alt lige fra kun motorkapper til den helt store tur med det hele og lækkert anlæg.
I forhold til møbler ompolstrer vi naturligvis også en del klassikere. Vi har en masse stofprøver på værkstedet, så her vil det være en fordel hvis du kigger forbi og ser dem igennem og evt. låner nogle med hjem, så du kan se hvad der passer ind til resten af indretningen derhjemme.

Om det er møbler eller biler vi laver, kan vi godt lide design og det gode gedigne, gamle håndværk.

Det er måske også derfor vi har valgt polstring som beskæftigelse. Gamle klassikere, lavet på den gammeldags måde med hænderne og kærlighed, som vi kan give nyt liv med nyt skum, nyt stof og hvad der ellers kræves. Gamle møbler, der får helt nyt liv og biler, der bliver lavet originalt.

Selvfølgelig koster det at få ompolstret en sofa eller stol, men der går også længere tid med det, end man måske lige regner med. Vælger du at købe en brugt sofa eller har en gammel sofa, så har du nærmest en ny, når den er færdig hos os.

Vi klarer naturligvis også reparationer af både bilsæder og møbler. Har du et hul i dit sæde eller er syningen gået i din sofa, så send os et billede. Det er ofte meget nemmere for os, at give et overslag på en reparation eller ompolstring, hvis vi har et billede.Pleje af stof og læder er vigtigt. Vi har lavet en lille guide til hvordan du bedst holder det ved lige her